Xenical bantningspiller

Xenical är en receptbelagd Orlistat och är det enda kliniskt bevisade bantningspillret. Detta läkemedlet reducerar kroppens förmåga att bryta ner fett med ungefär 30% vilket leder till att det överflödiga fettet avlägsnas från kroppen.

Kan Xenical hjälpa dig att gå ner i vikt?

Du känner kanske som många andra att det är svårt att gå ner i vikt. Ett stort antal studier har visat att cirka 85% av alla som försöker gå ned i vikt på egen hand misslyckas. Detta leder till att många tar hjälp av bantningspiller.

Eftersom Xenical är ett läkemedel och inte ett naturligt kosttillskott, finns det många studier som bevisat att Xenical fungerar och kan hjälpa dig att gå ner i vikt i kombination med en sund livsstil. Då ditt fettupptag minskar med nästan en tredjedel minskar även ditt kaloriintag som i sin tur leder till viktminskning. Trots alla de fördelar som läkemedlet kan erbjuda, betyder inte det att det är en mirakellösning på något sätt. Det är ytterst viktigt att kombinera användningen av orlistat som Xenical med en hälsosam diet, rik på protein, samt regelbunden motion för att din kropp ska må bra.

Vad är skillnaden mellan Xenical och Alli?

Båda produkterna tillhör läkemedelsgruppen Orlistat. Xenical är den receptbelagda och Alli är den receptfria versionen. Xenical är receptbelagd då det innehåller en dubbelt så hög dos (120 mg) som Alli.

Finns det några bieffekter med bantningspillret?

Precis som med alla andra receptbelagda läkemedel har också Xenical bieffekter. Det är viktigt att du utvärderar din situation gentemot produktens negativa sidor. Om du är i riskzonen för fetma, diabetes eller liknande, kan bieffekterna vara värda sitt tillfälliga besvär, även om de inte alltid inträffar hos alla användare.

Biverkningar som diarré, känsla av utmattning och huvudvärk är bland de vanligaste, men de har en tendens att vara milda och snabbt övergående. Skulle du köpa ett bantningspiller som Xenical online så finns det alltid ett formulär, som ska fyllas i och godkännas av en läkare, hos de seriösa återförsäljarna. Risken för att få ett tillfälligt försämrat upptag av vitaminerna A, D, E och K förekommer också, och i samband med att du använder dig av läkemedlet rekommenderas det att du även tar multivitaminer för att behålla ditt välmående och energi.

Genomgång av Orlistat/Xenical i en youtubevideo

Bör jag använda Alli eller Xenical?

Om du känner att du redan provat allt utan resultat, och behöver en knuff i rätt riktning, kan något av dessa vara det rätta valet för dig. Men glöm inte att först och främst överväga biverkningarna och känna efter om du faktiskt gjort allt annat du kunnat. Du bör dessutom vara noggrann med att aldrig överdosera ett receptbelagt läkemedel då det ofta har en skadlig och försämrad effekt. Det finns dessutom en hel del andra läkemedel som kan få en försämrad effekt, något som du måste ha i åtanke om det är andra mediciner som du redan tar.

För maximal effekt ska en kur vara i minst tre månader, gärna upp till sex månader, utan avbrott och helt enligt rätt dosering i kombination med träning och en kost med höga halter protein och låga halter kolhydrater.

Publicerad: 2019-07-25 12:16:57
Senast Uppdaterad: 2019-10-17 15:33:46
Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
59 röster, Genomsnitt: 4.1 / 5